Walter Mulder van Valans van Valans

Walter Mulder,Valans Bathmen

‘Bij bosworX spreken ze de taal van de ondernemer’

Walter Mulder van Valans

bosworX B.V. helpt steeds meer klanten met werken met Office 365 in de Cloud; ook wel de ‘nieuwe werkplek’ genoemd. Eén van die opdrachtgevers is VALANS Accountancy B.V. in Bathmen. Hoe hebben directeur Walter Mulder en zijn mensen de overstap naar deze betrouwbare ICT-infrastructuur, met garanties voor continuïteit en digitale veiligheid, ervaren? 

Op weg naar de ‘Cloud’

 “Onze organisatie werkt sinds kort met Office 365 in de Cloud”, steekt Walter Mulder van wal. “Deze volledige overstap, inclusief het afscheid nemen van onze lokale servers, hebben wij aan onze automatiseerder bosworX B.V. toevertrouwd en is naar onze volle tevredenheid verlopen. Naast een sterk verbeterde digitale veiligheid voor ons en onze klanten en tal van andere voordelen, hebben zij er ook voor gezorgd dat onze manier van werken en vooral de look and feel van onze automatisering hetzelfde bleven. Een belangrijk en niet te onderschatten aspect, met positieve gevolgen voor de interne organisatie en het wennen aan en accepteren van de nieuwe systemen door onze mensen. Wel zo gemakkelijk.”

Er wordt meegedacht

“Natuurlijk neem je een stap als deze niet zomaar en ga je ook niet zomaar een andere IT-omgeving in. Wat ons echter over de streep trok waren de toenemende zorgen over de veiligheid van onze systemen en daarmee die van onze klanten. En natuurlijk ook de gesprekken met de mensen van bosworX B.V. Zij dachten met ons mee en gaven zinvolle, praktische adviezen. Met Kaspar Bosgoed, Jeroen Kiesbrink en Yangkie Kwee in de hoofdrol. Naast hun vakkennis spreken zij de taal van de ondernemer. Ze zijn down to earth en plezierig normaal in de omgang. Dat zorgde niet alleen voor een klik, maar gaf ons ook het vertrouwen dat bosworX B.V. de kennis in huis heeft om samen met ons een nieuwe IT-omgeving in te gaan en deze overgang optimaal te begeleiden. Waarbij je aan alles merkt dat bosworX B.V. zich thuis voelt bij grote én kleine klanten.”

VALANS - ‘Ondernemen in balans’

VALANS Accountancy B.V. bestaat 35 jaar en is aangesloten bij de Fiscount Adviesgroep. Het kantoor telt 20 werkplekken en verzorgt alle facetten van de accountancy, de personeelsadministratie en de fiscale advisering, en werkt voor relaties in het hele land. Die relaties zijn zeer divers: van MKB- en agrarische bedrijven tot zorg en welzijn, startende ondernemers, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren. Walter Mulder: “Wat al die verschillende mensen en ondernemers bindt is balans. Het vinden van de juiste balans, zowel zakelijk als privé, bedrijfseconomisch en fiscaal, is de basis voor continuïteit en succes. Daarom staat het luisteren naar en begeleiden van onze cliënten bij ons voorop. Daarmee zijn we succesvol en weten we steeds meer cliënten aan ons kantoor te binden”.