Tweede boek bosworX

17-11-2016

Na het succes van het boek ‘Zó herkent en voorkomt u cybercrime’ werken wij  hard aan een nieuw boek:
“Ransomware: onderschat, onzichtbaar en dodelijk”. De georganiseerde misdaad heeft ontdekt dat dit de meest lucratieve vorm van misdaad is met daaraan gekoppeld een minimum aan risico. Eind 2015 waren er al 4 miljoen succesvolle gijzelingen in één kwartaal. In de komende kwartalen is er een tsunami aan gijzelingsaanvallen vanuit diverse landen te verwachten. Toch zien wij in de praktijk dat bijna niemand wakker wordt. 'Het zal wel meevallen. Ik ben niet interessant voor een hacker. Ik heb een back up en anti virus software'.
Systeembeheerders die nog niet weten dat er in 2014 los gelaten varianten al ruim één jaar geleden in hun back-up zijn geslopen en nu nog slapen maar elk moment kunnen ontwaken. Het terug zetten van een back-up zal geen oplossing meer zijn.
Het licht gaat dan echt uit. Het baart ons oprecht zorgen. Het nieuwe boek moet individuen en ondernemers wakker maken. Wat is het? Wat moet ik doen? Hoe kan ik het voorkomen? Wij geven heldere antwoorden op en oplossingen voor alle vragen.

Wilt u als één van de eersten het nieuwe boek ontvangen? Stuur een email met uw NAW-gegevens naar marketing@bosworx.nl of kijk op www.cybercrime-ransomware.nl

ransomware-bosworx-apeldoorn

Deel op Social Media