Senior Microsoft ICT beheerder

Functieomschrijving

Als senior Microsoft ICT beheerder krijg je te maken met alle aspecten van het vak, je bent medeverantwoordelijk voor het organiseren, beheren en het onderhouden van ons eigen datacenter en de infrastructuren bij onze klanten. Je bent de vraagbaak en coach voor je collega’s, je houdt dagelijks overzicht op de wijzigingen en incidenten en zorgt ervoor dat het beheerplan uitgevoerd wordt. Je lost samen met je collega’s dagelijkse lastige problemen op, de uitdaging is structurele verbeteringen door te voeren zodat onze klanten minder hinder ervaren. Je werkt in een team met tien enthousiaste collega’s, je krijgt energie van het werken in een team met een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Bij bosworX kun je veel leren en krijg je de vrijheid om wat nieuws op te pakken, we zijn een lerende en ontwikkelende organisatie.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste senior ICT beheerder, die past bij deze rol.

Profiel:

  • Jij bent in het bezig van een afgeronde (ICT) opleiding HBO of je hebt minimaal MBO4 met HBO werk- en denk niveau;
  • Je hebt kennis van Microsoft (365), Citrix en VMWare;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als senior in een team;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het inrichten en beheren van Microsoft netwerken voor ondernemingen tot 250 werkplekken;
  • Je krijgt energie van werken in een team;
  • Je bent gestructureerd, je kunt je goed uitdrukken in spraak en op papier;
  • Je hebt een ontwikkeld analytisch vermogen en je vindt het leuk om complexe storingen op te lossen;
  • Je woont in (de buurt van) Apeldoorn;
  • Je hebt plezier in je werk, je bent blij wanneer de klanten tevreden zijn en wij samen succes behalen. 

Wij bieden & over bosworX:

Een leuke baan voor de langere termijn. bosworX is al ruim 22 jaar succesvol in Apeldoorn en omgeving, wij hebben een professioneel werkklimaat (ISAE3402 type 2, ISO 27001), met mooie klanten waar we vaak een jarenlange plezierige relatie mee hebben. In ons statige pand aan het prachtige Oranjepark in hartje Apeldoorn wordt heerlijke koffie geschonken en werk je in een prettig werkklimaat met 25 collega’s. Bij bosworX vinden we collegialiteit belangrijk, we helpen elkaar, zijn eerlijk en geven elkaar de ruimte. Daarnaast investeert bosworX graag in haar medewerkers zo is er alle ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Een juiste balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. De voorwaarden zijn uiteraard marktconform.

Kennis van de volgende producten is een pré

Microsoft (365), Citrix en VMWare;

Solliciteren

Solliciteren of informatie? Vul ons sollicitatieformulier in of stuur een mail naar pz@bosworX.nl Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Carissa 06 - 40 40 04 09 of Ernst 06 - 51 07 30 94

Bedrijfsnaam
bosworX
Locatie/standplaats
Regio Apeldoorn
Salaris
Marktcomfort
Bedrijfsprofiel

bosworX is een organisatie met unieke expertise op het gebied van Citrix, ASP en SAAS oplossingen. Onderscheidend zijn de, in Nederland, unieke concepten op het gebied van beveiligde beheersconcepten voor middelgrote en grote organisaties.

Deel op Social Media