Privacybeleid bosworX

bosworX, gevestigd aan Meester van Hasseltlaan 1, 7316 DG te Apeldoorn en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 08145227.

bosworX respecteert de privacy van gebruikers van de website en de software van bosworX en hanteert dan ook een strikt privacybeleid. Informatie die u ons verschaft wordt door bosworX zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Alle gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren, of anderzijds worden vrijwillig verkregen. Verwerking van de betreffende gegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Welke gegevens verzamelen en verwerken we?

De informatie kan bestaan uit persoonlijke gegevens, zoals naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer of bedrijfsinformatie die u ter beschikking stelt middels de website, telefoon, of anderszins. De informatie kan ook van technische aard zijn en worden verzameld door het gebruik van web logs of cookies. Deze informatie geeft bosworX inzicht in uw gebruik van bosworX, zoals de datum en tijd van uw bezoek van de website, de pagina’s die u hebt bezocht, de tijd die u op de website hebt doorgebracht. bosworX heeft een verwerkende rol.

Waarvoor kan bosworX uw verzamelde gegevens verder gebruiken?

Persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake van de producten en diensten die bosworX levert. De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen, streng beveiligd, systeem voor klantenbeheer. bosworX zal de gegevens op geen enkele wijze beschikbaar stellen aan derden, uitlenen, verhuren of verkopen, noch op andere wijze openbaren, tenzij bosworX daartoe wettelijk wordt verplicht. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor bosworX en hanteert de wettelijke kaders ten aanzien van de bewaartermijnen.
De grondslag voor deze verwerkingen is het gerechtvaardigd belang van bosworX, of het verwerken van persoonsgegevens is noodzakelijk om de afgesloten overeenkomst met u na te komen.

Inzage en wijzigen van u gegevens

Indien u uw persoonsgegevens wenst aan te passen en/of te wijzigen, dient u contact op te nemen met bosworX. bosworX zal vervolgens de aanpassingen / wijzigingen doorvoeren. U hebt ten alle tijde recht op inzage in uw persoonsgegevens.
bosworX houdt haar klanten op de hoogte via e-mail communicatie. Indien u geen e-mail communicatie vanuit bosworX meer wenst te ontvangen, dan kunt u zich daarvoor afmelden, hetzij via de aanwezige afmeld functie in de betreffende e-mail, hetzij via een reply op het betreffende email adres van de afzender.

Klacht indienen

Indien er reden is om aan te nemen dat bosworX u niet op de juiste manier helpt of op een verkeerde manier omgaan met uw persoonsgegevens, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies die bosworX plaatst

bosworX wijst u erop dat gebruik wordt gemaakt van Google Analytics om bij te houden op welke wijze gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het geanonimiseerde adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. bosworX heeft hier geen invloed op.
De website van bosworX maakt daarnaast gebruik van een functionele cookie has_js. Deze cookie kijkt of u Javascript heeft. Dit is een sessiecookie die direct na uw bezoek aan de website weer van uw computer verwijderd wordt.

Aanpassingen

bosworX houdt zich het recht voor dit privacybeleid te alle tijden aan te passen. Wijzigingen vindt u op deze pagina. Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 22 mei 2020. Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van bosworX, dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

bosworX
Meester van Hasseltlaan 1
7316 DG Apeldoorn
055 576 28 56
servicedesk@bosworx.nl

Deel op Social Media

bosworX VIR-BI gecertificeerd
Certificering en Compliance bosworX ict Apeldoorn NEN7510
ISO27001
bosworX SaaS gecertificeerd
ISAE3402 type 2 certificaat bosworX apeldoorn
ISAE3000
bosworX ITIL gecertificeerd