Piet Olde Rikkert van Rodenburg Makelaars

Piet Olde Rikkert, directeur Rodenburg

‘bosworX heeft bij ons veel punten gescoord’

Piet Olde Rikkert

Opgericht in 1930 en met vestigingen in Deventer, Apeldoorn en Zwolle, is Rodenburg Makelaars marktleider in de regio. Landelijk gezien staat het bedrijf in deTop-50 van grootste makelaarskantoren. Logisch dus dat Rodenburg helemaal thuis is in de koop, verkoop, huur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen en (complexe) taxaties van woningen en bedrijfsonroerend goed. Rodenburg is NVM-lid en partner in Dynamis Nederland, het netwerk van landelijk opererende makelaars. De bedrijfsmakelaardij is ‘Regulated by RICS’;  de Royal Institution of Chartered Surveyors.

In de Cloud

“Wij zijn nu ruim één jaar klant bij bosworX”, vertelt Piet Olde Rikkert, algemeen directeur bij Rodenburg Bedrijfsmakelaars. “We zijn met elkaar in contact gekomen in de tijd dat wij  nog op één terminal server werkten. Dat gaf allerlei storingen. Daarover heb ik op een dag een goed gesprek gehad met Alexander Bosgoed. Omwille van kostenbesparing en een betere efficiency hebben we toen besloten om over te stappen naar bosworX en in de Cloud te gaan. Dat heeft bosworX helemaal voor ons geregeld.”

Stroef

“Rodenburg Makelaars werkte in die tijd met oud materiaal in een haperende markt”, herinnert Alexander Bosgoed zich. “Ondanks dat ze een eigen systeembeheerder in dienst hadden, die trouwens nog steeds een aantal operationele zaken regelt, is er toen voor gekozen om de IT volledig aan ons te outsourcen, met een inrichting zonder Citrix. Door onvoorziene problemen is de overstap echter stroef verlopen. Om dat te verhelpen en de zaak vlot te trekken hebben wij aangeboden om het bosworX Cloud Concept ('bCC') erbij te leveren, waarmee de problemen al snel tot het verleden behoorden.”

Prettige partner

“Dat klopt”, beaamt Piet Olde Rikkert. “Er deden zich plots allerlei onvoorziene dingen bij ons voor die voor verbetering vatbaar waren en die ons, als een soort ‘Muphy’s law’, parten speelden. Daar had bosworX natuurlijk niet op gerekend, maar met de manier waarop ze daarna alles zijn gaan regelen, hebben ze bij ons veel punten gescoord. Ze hebben van alles voor ons aangepakt, zonder dat het allemaal op de rekening kwam. Dat was het moment waarop ik bosworX heb leren kennen als een prettige partner. Een gevoel dat nooit meer is overgegaan. We zijn erg tevreden.”

logo rodenburg makelaars, apeldoorn