Persbericht cybercrime

15-09-2015

Persbericht

Apeldoorn, 22 september 2015

bosworX B.V. schrijft boek: ‘Zó herkent en voorkomt u CYBERCRIME. Thuis en Op de zaak’

‘Met enige verbazing en ook met enige vrees zien wij om ons heen dat cybercriminaliteit toeneemt en dat de maatschappij zich onvoldoende bewust is van de gevaren die met een sneltreinvaart op ons af komen.’ Aldus de beginregels van het voorwoord in het zojuist verschenen boek over cybercrime, geschreven door Alexander Bosgoed en Yangkie Kwee van bosworX BV te Apeldoorn.

 “Je bewust zijn van de gevaren, dat is waar het in dit boek om draait”, aldus Alexander Bosgoed, DGA van automatiseringsbedrijf bosworX BV in Apeldoorn. Op basis van ruim 17 jaar gezamenlijke ervaring in de automatiseringsbranche brengen hij en bosworX-directeur Yangkie Kwee nu een boek uit waarin de belangrijkste rol is weggelegd voor de mens; de zwakste schakel in de veiligheidsketen.

Begrijpelijke taal
Dat het blijven werken aan optimale beveiliging tegen cybercrime dringend noodzakelijk is, wordt duidelijk bij het lezen van het boek en het tot je laten doordringen van de snel groeiende gevaren. In vogelvlucht passeren allerlei vormen van cybercriminaliteit de revue. Voorzien van interessante feiten en handige tips om daar wat tegen te doen, thuis en op de zaak. In tegenstelling tot de vaak ingewikkelde vakliteratuur waar veel ondernemers nauwelijks uit komen, is dit boek juist geschreven in begrijpelijke taal en daarmee voor iedereen geschikt.

Schimmige wereld
Naast aantonen hoe cybercriminaliteit voortwoekert, biedt het boek ook een privacyhandleiding en basisveiligheidsregels voor bedrijven. Zelfs de schimmige wereld van het deep web en het dark web ontbreekt niet. De haren zullen de lezer regelmatig te berge rijzen. Voor diezelfde lezer zijn ook de afsluitende regels van het boek bedoeld: ‘Systemen en concepten kunnen een fantastisch beschermschild opleveren, maar als iemand toch de sleutel van de achterdeur opendraait is alle inspanning voor niets geweest en heeft u een serieus probleem.’  Op www.bosworx.nl/cybercrime leest u meer en kan het boek ook besteld worden. De prijs bedraagt € 14,95 excl. portokosten.             

Over bosworX B.V.
De Apeldoornse ICT-specialist bosworX BV ontzorgt haar klanten met pragmatische, beheersbare, betrouwbare en betaalbare ICT-omgevingen waarnaar zij geen omkijken meer hebben. Desgewenst verzorgt het bedrijf ook het volledige beheer van de ICT, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Veel leveranciers maken ICT ondoorzichtig en nodeloos ingewikkeld. bosworX BV onderscheidt zich juist met een integere, no-nonsense aanpak en maakt van ICT een voorziening die het gewoon doet. Automatisering die werkt!, aldus het bedrijf.

Cybercrime, bosworX, boek, ict, Apeldoorn

Deel op Social Media