IT Building

Techniek is onze hartslag en wij zijn trots op wat wij realiseren. In de dienstverlening van IT Building staan veiligheid, comfort en online controle altijd centraal.
Wij leveren innovatieve domotica-oplossingen voor bedrijven, organisaties en zorginstellingen. Wij werken elke dag vol passie aan de ontwikkeling van gebouwautomatisering en alle toepasbare diensten voor onze klanten.

Slim werken
Slimme domotica maakt slim werken mogelijk. U regelt alles online met uw smartphone of tablet. Uw medewerkers hebben – indien gewenst – bovendien met hun eigen smartphone of tablet toegang tot het zakelijke netwerk en kunnen zo hun device inzetten voor zakelijke doeleinden. Ook uw boardroom, kantine of presentatieruimte voorzien wij van de juiste apparatuur. 

Slim wonen
Slimme elektronica speelt een steeds centralere rol in ons dagelijkse leven. Zo moeten veel technologieën op de juiste manier op elkaar afgestemd worden. Intelligente controle door IT Building op domotica maakt dit en meer voor iedere woning of zorginstelling mogelijk. IT Building levert, installeert, beheert én controleert die domoticasystemen waardoor comfortabel en slim wonen geen toekomstmuziek blijft maar realiteit wordt. Slim wonen volgens IT Building is bovenal comfortabel wonen. De nieuwste en slimme elektronica maken dat wij aan de vooravond staan van een revolutionaire omwenteling voor onder meer wooncomfort en veiligheid. ‘The internet of things’: alledaagse voorwerpen ‘communiceren’ met elkaar omdat ze via internet met elkaar in verbinding staan.

Meer informatie over IT Building

bosworX SaaS gecertificeerd
bosworX NEN7510 gecertificeerd
bosworX VIR-BI gecertificeerd
ISAE3000
bosworX ITIL gecertificeerd
ISO27001
ISAE3402 certificaat bosworX apeldoorn