Hosting

In de huidige 24/7 economie wil uw organisatie altijd en overal beschikbaar zijn.

Uw organisatie en medewerkers willen zich volledig kunnen concentreren op de ‘core business’ en zich niet meer druk hoeven maken over het functioneren van de ICT omgeving. Er is daarom veel vraag naar een betrouwbare ICT-infrastructuur die continuïteit garandeert. Daarnaast kan het ook flexibel en op basis van klantspecifieke eisen/wensen worden ingericht en beheerd. Uw gewenste ICT omgeving kan hierbij volledig of gedeeltelijk extern beheerd worden.

Kortom, Hosting.  

bosworX ontwikkelt en beheert klantspecifieke omgevingen. Wij bieden hiervoor diverse ‘hosting’ concepten aan. Of het nu gaat om ‘hosting’ van applicaties zoals MS Office of uw specifieke bedrijfsapplicaties, virtuele werkplekken of gehele ICT omgevingen.

Het optimaal beheren kan uw organisatie veel concrete voordelen opleveren. In ieder geval ontzorgen wij u volledig op het gebied van beheer van uw ICT omgeving.
Wij zorgen er voor dat uw omgeving overal en altijd ‘up to date’ beschikbaar is vanaf elke gewenste plek en via elk gewenste device. En beheren de omgeving ook nog volledig voor uw organisatie.

Naast de toegang is de beveiliging en opslag van data geregeld. Uw organisatie verkrijgt hierdoor een passende ICT omgeving die flexibel en eenvoudig kan meegroeien met uw eisen, wensen en behoeften. Voor het optimaal beheren van uw ICT omgeving maken wij gebruik van marktleidende softwareomgevingen als Citrix, RES en VMware. Wij hosten iedere gewenste applicatie en omgeving op de voor uw organisatie meest passende wijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via 055 - 576 28 56 of stuur een email naar sales@bosworX.nl