bosworX FlexSlim werkplekken

Met de bosworX Flexibele Slimme werkplek beschikt uw organisatie over een complete ICT oplossing voor uw werkomgeving.

Deze oplossing is gebaseerd met de aspecten op het gebied van veiligheid, snelheid, back-up en dataopslag, beheer en beschikbaarheid. Wij maken onderscheid in diverse type slimme werkplekken; afhankelijk van type, grootte en wensen van organisaties en medewerkers. U kunt op basis hiervan bij ons min of meer uw eigen werkplek samenstellen. Wij kijken hierbij vooral vanuit de gebruikersbehoefte en niet zozeer vanuit de techniek. U bent vrij om te combineren tussen de diverse diensten en mogelijkheden die wij u bieden.

De Flexibele Slimme werkplekken bieden wij aan voor een vast bedrag per maand.

FlexSlim basis

Een volledige basiswerkplek waarmee u zorgeloos kunt werken. U heeft lokaal toegang tot uw bedrijfsapplicaties en bestanden. U bent verzekerd van professionele ICT ondersteuning (op afstand) en de back-up wordt automatisch verzorgd. De basis FlexSlim werkplekken kunnen wij op diverse vlakken 'op maat' uitbreiden met meer gewenste mogelijkheden.

FlexSlim online

Dit een volledige cloud gebaseerde oplossing. U heeft altijd en overal toegang tot uw bestanden en bedrijfsspecifieke applicaties. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Deze online variant kunnen wij verder zowel op basis van webbased als via bekende technieken als Citrix invullen. Wij kunnen deze werkplek samen op maat met en voor u opstellen.