bosworX Cloud

bosworX biedt de volgende Cloud diensten: 

Online Back-up

IT is belangrijk voor uw onderneming en uw computergegevens zijn een belangrijk productiemiddel, waarin u veel geïnvesteerd heeft. Als uw systemen "uit de lucht" zijn dan is dat een kleine ramp, die u graag voorkomt. Gegevensverlies is gewoonweg onacceptabel, daar kunt u kort over zijn. Het is prettig te weten dat u voor een goede backup - de perfecte back-up zelfs - niet meer hoeft terug te vallen op een ouderwets medium als tape.

Hoe werkt Back-up Business?

In de Back-up Software die u op uw PC of server geïnstalleerd wordt, kunt u precies aangeven welke bestanden en mappen veilig gesteld moeten worden. De hoeveelheid gegevens die u selecteert bepaalt het tarief, Verder moet u een encryptiesleutel opgeven, waarmee uw gegevens worden gecodeerd voordat ze via uw internetverbinding naar ons datacenter worden verstuurd. Op deze manier weet u zeker dat u alleen toegang heeft tot uw gegevens. Ook onze medewerkers  kunnen deze niet inzien. Na installatie van de software wordt dagelijks automatisch een back-up gemaakt, op het door u ingestelde tijdstip. Gemakkelijker kan niet. Het terughalen van gegevens uit de back-up is net zo éénvoudig, u selecteert de datum van de back-up die u terug wilt halen; vervolgens verschijnt een lijst met bestanden en mappen van de desbetreffende geselecteerde datum; daarin selecteert u welke gegevens u terug wilt zetten en u kan op dat moment een herstel doen.

De ‘Cloud’ is een hype! Je hoort het overal, iedereen doet er aan... Maar wat wordt er nu precies mee bedoeld?

Werken in en gebaseerd op de zogenaamde ‘Cloud’ biedt volgens bosworX nieuwe kansen voor uw organisatie zélf als ook voor leveranciers. Het stimuleert innovatieve concepten gericht op een nieuwe manier van werken. De ‘Cloud’ is overal en wint aan populariteit t.o.v. bestaande client/server werkomgevingen. Steeds meer leveranciers hebben hun bedrijfs- en kantoorapplicaties omgebouwd tot webapplicaties die vervolgens gehost via het publieke Internet (‘Public Cloud’) aangeboden worden. Het enige dat uw organisatie nodig heeft is een goede Internetverbinding. Via elk apparaat (pc, laptop, tablet en smartphone) verkrijgt u toegang tot uw gegevens en applicaties. En verder is de beveiliging en opslag van gegevens allemaal prima geregeld! Wat wilt u nog meer?  

De ‘Cloud’ lijkt allemaal nieuw, maar is volgens ons ook veelal ‘nieuwe wijn in oude zakken’. Het is weer eens een term die de ICT sector in het leven heeft geroepen. Als bosworX verzorgen wij echter al meer dan 20 jaar een zogenaamde ‘Private Cloud’ voor onze klanten. En dit in en voor alle gewenste omgevingen (webbased of client/server). Het gaat wat ons betreft niet zozeer om de naam, maar meer om het concept en de garantie op performance, kwaliteit en veiligheid van uw omgeving.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 055 - 576 28 56 of stuur een mail naar sales@bosworX.nl

bosworX | Gecertificeerd veilig