Bosgoed ICT Oplossingen

Duurzame relaties vallen of staan met duurzame ICT oplossingen, zo is onze overtuiging. Ofwel: kwaliteit in alles. In adviezen en systemen. In hardware (met voorkeur voor pc’s en servers van HP) en begeleiding. In steeds de allernieuwste software en in goede back-ups (met controle). In helpdeskdiensten en in service. Voor onze klanten én binnen ons eigen bedrijf.

Online Back-up

IT is belangrijk voor uw onderneming en uw computergegevens zijn een belangrijk productiemiddel, waarin u veel geïnvesteerd heeft. Als uw systemen "uit de lucht" zijn dan is dat een kleine ramp, die u graag voorkomt. Gegevensverlies is gewoonweg onacceptabel, daar kunt u kort over zijn. Het is prettig te weten dat u voor een goede backup - de perfecte back-up zelfs - niet meer hoeft terug te vallen op een ouderwets medium als tape.

Hoe werkt Back-up Business?

In de Back-up Software die u op uw PC of server geïnstalleerd wordt, kunt u precies aangeven welke bestanden en mappen veilig gesteld moeten worden. De hoeveelheid gegevens die u selecteert bepaalt het tarief, Verder moet u een encryptiesleutel opgeven, waarmee uw gegevens worden gecodeerd voordat ze via uw internetverbinding naar ons datacenter worden verstuurd. Op deze manier weet u zeker dat u alleen toegang heeft tot uw gegevens. Ook onze medewerkers  kunnen deze niet inzien. Na installatie van de software wordt dagelijks automatisch een back-up gemaakt, op het door u ingestelde tijdstip. Gemakkelijker kan niet. Het terughalen van gegevens uit de back-up is net zo éénvoudig, u selecteert de datum van de back-up die u terug wilt halen; vervolgens verschijnt een lijst met bestanden en mappen van de desbetreffende geselecteerde datum; daarin selecteert u welke gegevens u terug wilt zetten en u kan op dat moment een herstel doen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 055 - 576 28 56 of stuur een mail naar sales@bosworX.nl

bosworX SaaS gecertificeerd
ISAE3000
ISO27001
ISAE3402 certificaat bosworX apeldoorn
bosworX VIR-BI gecertificeerd
bosworX ITIL gecertificeerd