bCC bosworX Cloud Concept

Het bosworX Cloud Concept (‘bCC’) is een innovatief concept ten behoeve van het beheer van uw ICT infrastructuur. Dit concept is in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld op basis van expertise en ervaringen in corporate omgevingen. 
Doel van het concept is het bereiken van ultieme continuïteitsgaranties door een uitgekristalliseerd, geautomatiseerd en hoog beveiligd ICT model. Het is een uniek concept dat bosworX ICT daadwerkelijk geschikt en bereikbaar heeft gemaakt voor alle type organisaties van verschillende grootte.  

Het bosworX Cloud Concept verzekert uw organisatie van hoge kwaliteit en gewenste garanties. Daarnaast is het concept gericht op de beheersbaarheid van uw ICT omgeving, marktleidende technologiën en kwalitatief hoogwaardige beschikbare middelen. En dat tegen een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Het bosworX Cloud Concept is o.a. gebaseerd op kwaliteitsstandaarden op het gebied van centralisatie (Citrix), virtualisatie (VMware) en databeheer (SAN). Onze expertise is, naast uitgebreide en functionele kennis, onze creativiteit. Dit uiten wij door het optimaal combineren en laten werken van de verschillende technieken en onderdelen van het totaalconcept.

Door het bCC concept is uw organisatie in staat om altijd en overal, via het internet, op een veilige manier toegang te verkrijgen tot uw bedrijfsinformatie. Het maakt hierbij niet meer uit of u vanuit kantoor, thuis of een andere plek verbinding maakt met de server.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 055 - 576 28 56 of stuur een mail naar sales@bosworX.nl

bosworX | Gecertificeerd veilig