AVG risicobeheersing duurzaam

Uw organisatie AVG proof maken is een hele prestatie. Het gaat niet vanzelf en u dient hiervoor de benodigde inspanningen te verrichten en u dient soms hele bergen werk te verzetten.

AVG proof blijven blijkt in de praktijk bijna net zo intensief. U dient de procedures, de  verantwoordelijkheden en het monitoren goed te beleggen. Dit vraagt structureel aandacht en tijd van uw organisatie. De dynamiek van uw organisatie en haar processen hebben een continue weerslag op de bijbehorende AVG mutaties, processen en procedures.

Tijd en geld die u liever besteedt aan uw kerntaken
Hoe beleg je dit duurzaam in de organisatie? Ik wil compliant blijven, maar wel tegen minimale inspanningen. Is er een dienst of product beschikbaar die dit (geautomatiseerd) kan borgen, monitoren en tegelijk kosten voor mij kan besparen? Kan ik het misschien helemaal uitbesteden? Heb ik het eigenlijk nu al wel helemaal goed op orde? Hoe blijf ik structureel volledig “in control” qua risicobeheersing?

Vragen en wensen die bij alle organisaties spelen. Al deze vragen en wensen zijn prima in te vullen. Het is allemaal niet zo complex. Je moet alleen wel even weten hoe te handelen!

Simpele (geautomatiseerde) oplossing
bosworX heeft een praktisch lean & mean model ontwikkeld, waarvoor geen ingrijpende en langdurige consultancy trajecten benodigd zijn. Waarmee uw organisatie compliance kan bereiken en vooral kan blijven! En waarmee u tegelijkertijd ook een voorschot neemt op bijvoorbeeld de Baseline Informatiebeveiliging voor Corporaties (BIC), die van de Overheid (BIO) en/of andere certificeringen zoals ISO 27001.

Vraagt u zich ook af hoe je de risicobeheersingsmaatregelen binnen de organisatie eenvoudig en structureel kunt beleggen en tegelijk ook geld kunt besparen? Investeer dan een uurtje van uw tijd. Vraag een koffie bezoek aan. Wij delen graag onze aanpak en ervaringen met u. Het zou weleens een heel lucratief uurtje voor u kunnen worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 055 - 576 2856 of stuur een mail naar sales@bosworX.nl

Deel op Social Media