[node:field-ref-name] van Trimenzo

bosworX heeft een stabiele en snelle oplossing gecreëerd voor zowel de organisatie als de bewoners

Trimenzo in Twello ondersteunt oudere en andere zorgvragers in Twello en Voorst met passende dienstverlening op het gebied van zorg, welzijn en wonen. De zorgcentra van Trimenzo zijn HKZ en ISO 9001 gecertificeerd. Medio 2006 was er voor het eerst contact tussen Trimenzo en bosworX BV. Het vervolg kwam in de zomer van 2007 met een ‘request for information’ ten behoeve van professionalisering van de ICT bij Trimenzo. De presentatie van het ‘bosworX Cloud Concept’ overtuigde Trimenzo ten volle. 

Trimenzo bestaat uit drie zorgcentra - De Benring (Voorst), Het Grotenhuis en St. Martinushof (beide in Twello) - 164 aanleunwoningen en Trimenzo Zorg aan Huis (thuiszorg). “Wij wilden onze ICT professionaliseren, maar vonden dat onze toenmalige leverancier daarvoor onvoldoende geëquippeerd was. Daarop zijn we ons in de regio gaan oriënteren en is een aantal bedrijven, waaronder bosworX, benaderd”, aldus Stefan Zwaferink, Hoofd Economische en Administratieve Dienst. “Natuurlijk hadden we een verlanglijstje met daarop onder meer regiobinding en continuïteitsgarantie, omdat we vinden dat onze ICT het gewoon altijd moet doen. Verder moest er sprake zijn van een gezonde kosten/batenverhouding en wilden we een leverancier die er, net als wij, een gedegen lange termijn visie op nahoudt”. 

Praktijkvoorbeeld 
“Trimenzo is een goed voorbeeld van een organisatie die openstaat voor vernieuwing, zoals hun nu lopende pilot met PDA’s aantoont”, zegt Alexander Bosgoed, directeur bosworX BV. “Ook hun ideeën over kosten, continuïteit en veiligheid sluit volledig aan bij onze visie op hoe ICT moet werken in en voor een organisatie”. Beiden vonden elkaar snel. “De presentatie van bosworX stak met kop en schouders uit boven wat we van anderen ontvingen”, legt Stefan Zwaferink uit. bosworX verzorgt nu het systeembeheer. Gezamenlijk zullen Trimenzo en bosworX de volgende fases doorlopen met als ultieme doel de realisatie van het bosworX Cloud Concept. 

Het ‘bosworX Cloud Concept’ 
Continuïteits, Veiligheid, Kosten, de drie kernwoorden aan de basis van het bosworX Cloud Concept waarin bedrijven en instanties hun software en data bij bosworX onderbrengen op de bosworX servers in een beveiligde serverruimte. bosworX verzorgt het beheer en de back-up, lost eventuele storingen onmerkbaar op en zorgt voor regelmatig onderhoud. 

Daarmee zijn klanten verlost van de noodzaak een eigen systeembeheerder in dienst te hebben of in te huren. Ook hoeft geen kostbare bedrijfsruimte meer te worden opgeofferd, noch kosten te worden gemaakt voor de inrichting van een serverruimte. Om van de regelmatig terugkerende investeringen in hard- en software met een onveranderlijk korte technische levensduur, nog maar te zwijgen. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Uniek is het gebruik van een eigen privé-netwerk. Via eigen privé-lijnen maakt de klant verbinding met zijn eigen servers, waarbij bosworX bovendien de back-up verzorgt. Dat betekent absolute controle over alle gegevensstromen en het vermijden van de risico’s die verbonden zijn aan het vervuilde internet. Een geruststellende gedachte voor ondernemer, medewerkers en klanten! 

De voordelen op een rij:

 • Geen systeembeheerder meer nodig;
 • Verlost van storingen, vertragingen en ergernis; 
 • Geen eigen server ruimte met airco en noodstroom meer nodig; 
 • Geen back-up problematiek meer;
 • Niet langer investeren in hard- en software; 
 • Altijd verzekerd van de allernieuwste software; 
 • Hoog en actueel kennisniveau tot uw dienst; 
 • Automatisering flexibel schaalbaar inzet ten, ook bij verhuizingen en meer locaties; 
 • Overal ter wereld blijven werken via internet blijft mogelijk; 
 • Alle faciliteiten voor een vast bedrag per maand;
 • bosworX heeft een stabiele en snelle oplossing gecreëerd voor zowel de organisatie als de bewoners.

 

bosworX | Gecertificeerd veilig

 

bosworX SaaS gecertificeerd
bosworX VIR-BI gecertificeerd
ISAE3402 certificaat bosworX apeldoorn
bosworX ITIL gecertificeerd
ISO27001
ISAE3000