Hoge opkomst event: De wereld van cybercrime

29-06-2017

In samenwerking met het financieel adviesbureau HuninkDorgelo heeft bosworX een event in Marialust gegeven over cybercrime.

Teun Jaspers van HuninkDorgelo heeft inzicht gegeven in de mogelijkheden hoe men cyberrisico’s kan managen, al dan niet met behulp van speciale polissen. Het heeft de bezoekers inzicht gegeven en menig bezoeker was blij verrast met de relatief lage premies. 
Middels een actieve sessie is Yangkie Kwee met de deelnemers live door de Cyberwereld heen gereisd inclusief een live bezoek aan de spelonken van het internet: Het dark web. Gezien de beperkte tijd werd het meer een race dan een reis door de Cyberwereld maar menig bezoeker werd toch een beetje stil van hetgeen voorbij kwam. Is het echt zo gemakkelijk om je identiteit kwijt te raken? Weten de IT reuzen echt zoveel van mij? Zouden mijn kinderen dit wel weten? Weten ze echt hoe laat ik uit mijn hotel kom en hoe laat en waar mijn diner heb op vakantie? Ondanks dat wij maar een tipje van de sluier hebben kunnen lichten zal menig bezoeker op de terugreis heel wat schokkende zaken geprojecteerd hebben op de privé en zakelijke situatie. Stof tot nadenken (en vooral tot tijdig te acteren!!)
U kunt hier de presentaties bekijken van Teun Jaspers en Yangkie Kwee.

bosworX | Gecertificeerd veilig

ransomware, bosworx, hunink dorgelo

Deel op Social Media