Gerben van Meel van Isoplus

Gerben van Meel, Productspecialist bij Isoplus Benelux BV

'Hoe we het ook gaan doen, we gaan het met bosworX doen!'

Gerben van Meel

“Wij werkten al ruim 10 jaar en tot grote tevredenheid met bosworX in een Citrix-omgeving, totdat een aantal softwarepakketten niet meer werden ondersteund en het anders moest”, steekt Gerben van Meel, Productspecialist bij Isoplus Benelux BV in Breda, van wal. “Door die lange samenwerking was de keuze niet moeilijk. We hebben ons IT-beheer en werken in de Cloud aan bosworX toevertrouwd en zijn samen aan de slag gegaan, waarbij bosworX ons uitstekend heeft begeleid. Dat geldt ook voor mijzelf, want IT is nu eenmaal niet mijn hoofdfunctie.”  

Een echte moderne werkplek 

“bosworX heeft ons tijdens de gehele migratie volop adviezen gegeven. Zowel wat de inrichting van het technische gedeelte betreft, als de hardware die we via bosworX hebben aangeschaft. Door hun ondersteuning konden onze medewerkers aan het nieuwe systeem en de hardware wennen en is de migratie plezierig verlopen. Ook tijdens de Corona-periode met veel Teams-overleg. Nu hebben we een echte moderne werkplek, waarbij we via een portal toegang hebben tot al onze bestanden en applicaties, waar we ook werken. En sinds de netwerkapparatuur op ons kantoor door bosworX wordt beheerd, hebben we daar ook geen omkijken meer naar. De communicatie met de medewerkers van bosworX verliep trouwens super, dus je kunt wel stellen dat we tevreden zijn.” 

Specialist in voorgeïsoleerde leidingen 

Isoplus is gespecialiseerd fabrikant van voorgeïsoleerde leidingen en hulpstukken voor wijk- en stadsverwarming en industriële installaties. De Isoplus-groep telt 15 juridisch autonome productie- en verkoopbedrijven in heel Europa en de Arabisch sprekende regio. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rosenheim (D), terwijl Isoplus Benelux BV in Breda is gevestigd. In totaal werken er ± 1200 mensen bij het bedrijf, waarvan 11 in Breda.  

Kwaliteitsdenken 

Isoplus heeft ruime ervaring in warmte- en koudedistributie en industriële toepassingen en is een gewaardeerde partner in onder meer de energietransitie. Alle Isoplus-fabrieken zijn volgens ISO 9001 gecertificeerd en het bedrijf beschikt over meerdere milieucertificaten conform ISO 14001. Onlangs kreeg Isoplus Benelux BV de opdracht om voorgeïsoleerde leidingen voor de warmtelink Rotterdam-Den Haag te leveren. Daarmee wordt straks restwarmte van de Rotterdamse haven naar Den Haag getransporteerd om woningen en bedrijven in de Randstad en kassen in het Westland te verwarmen.