Edwin Steffens van K & R Consultants

Edwin Steffens, K & R Consultants BV

‘bosworX was een verademing’

Edwin Steffens

“Twee jaar geleden zijn we op zoek gegaan naar een andere ict-partner, omdat we niet tevreden waren over onze toenmalige leverancier, zowel technisch als qua communicatie”, vertelt Edwin Steffens, algemeen directeur van K&R Consultants B.V. (krcon.nl) en CTO bij Styx b.v. (styx.ai), beide in Apeldoorn. “Na een selectie hebben we bij bosworX aangeklopt. Dat was een verademing; ze bleken anders te zijn dan andere leveranciers. Ze luisterden naar ons, verdiepten zich in onze problemen en gaven daar een goede invulling aan. Wat dat waard was bleek in 2019, het jaar waarin we met een extended server zijn gaan werken. Voor ons was dat een compleet nieuwe stap, maar bosworX heeft ons heel goed begeleid, ook technisch. We zijn geen dag uit de lucht geweest!”

De bedrijven

Installatietechnisch adviesbureau K&R Consultants B.V., opgericht in 1995, biedt haar klanten een flexibele inzet, pragmatische aanpak en jarenlange ervaring, opgedaan bij allerlei nieuwbouw- en renovatieprojecten en grootschalige onderhoudstrajecten. Met haar bedrijfskundige blik lost K&R voor haar klanten niet alleen hun installatietechnische uitdagingen op, maar profiteren die klanten bovendien van de unieke kennis van hoogwaardige technologie en installatiekosten bij het bureau. Vandaar dat de K&R-adviseurs technisch én bedrijfskundig zijn onderlegd. Het platform Styx b.v., ‘a digital twin of your life’, wil tools aanreiken waarmee je alle wereldwijd beschikbare data kunt gebruiken, zodat je je leven meer betekenis kunt geven en een betere wereld kunt creëren.

Samen sterk

“K&R Consultants werkt nu in de cloud in plaats van met lokale servers”, legt Ernst Merks, business development bosworX uit. “Daarmee kun je het maximale uit jezelf halen, terwijl je applicaties en documenten veilig worden opgeslagen. Maar we doen meer. Naast dat we met onze klanten bespreken hoe we hun bedrijfsdoelstellingen kunnen verbeteren door de ICT-voorzieningen aan te passen, waarbij onze expertise en ervaring in corporate omgevingen goed van pas komt, besteden we ook extra aandacht aan onze klanten. We willen hun succesvolle ICT-partner zijn en het elke dag een beetje beter doen. En daar draait het om, meer nog dan de techniek zelf. Samen zijn we sterk.”

Lezing over cyber security

“Dat klopt”, beaamt Edwin Steffens. “Naast dat we nu altijd en overal, via het internet, op een veilige manier toegang tot onze bedrijfsinformatie kunnen verkrijgen, waarbij het niet uitmaakt of de verbinding met de server vanuit het kantoor, thuis of op een andere plek wordt gemaakt, is de aanpak van bosworX onderscheidend gebleken. Een goed voorbeeld daarvan was hun presentatie over cyber security, nog voordat we met een extended server gingen werken. Naast nuttig en leerzaam was dat voor ons opnieuw een bewijs van hoe anders bosworX werkt.”