Organisatie

bosworX is al meer dan 20 jaar een betrokken en betrouwbare ICT-partner. Wij staan voor creativiteit en innovatie. Wij brengen de complexiteit van ICT (automatisering) terug naar de eenvoud. Ons doel is een zorgeloze en klantgerichte ICT. Hierbij spelen advies en ondersteuning een belangrijke rol voor het optimaal benutten van uw automatisering.

Onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers voegen waarde toe aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Door samen resultaatgericht voor u een passende ICT-omgeving te creëren, willen wij de bedrijfsvoering efficiënter en effectiever laten verlopen. Veiligheid, continuïteit en kwaliteit spelen hierbij een grote rol.

De basis van bosworX ligt bij langdurige en duurzame samenwerkingen met onze relaties, collega's en partners. De veelzijdigheid en snelle ontwikkelingen van ICT zorgen ervoor dat bosworX oog voor details van het vakgebied heeft. Het waarborgen van onze dienstverlening bereiken we onder meer door pro-actief onze vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. bosworX bedient vele organisaties in o.a. Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Utrecht, Nijmegen en Arnhem. Wanneer kunnen wij onze expertise bij u tonen?

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van
toepassing. Deze voorwaarden treft u hierbij aan: 

Algemene voorwaarden