MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dat bosworX partner is van Present Apeldoorn, sluit naadloos aan bij de stijl van ons bedrijf. Sinds het bestaan van ons bedrijf leveren wij doorlopend een bijdrage aan de samenleving door middel van donaties, gratis diensten en middelen. Dat zie je meestal niet in de media. Wij zien dit namelijk niet als een vorm van marketing of profilering. Wij vinden dat dit bij het leven hoort: gewoon geven zonder er iets voor terug te verwachten.

Wij zijn werkzaam in de woonzorg-, corporatie-, accountancy- en semi-overheidswereld. Vanaf onze oprichting hebben wij medewerkers in dienst met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Op dit moment geldt dit voor 10 % van ons personeelsbestand. Wij kunnen dit ieder bedrijf aanraden. Als mensen op de juiste plek zitten en goede coaching krijgen, levert het hen veel persoonlijk geluk, maar ook het bedrijf krijgt hier gewaardeerde, toegewijde en productieve collega’s voor terug.

Stichting Present Apeldoorn

MVO is voor bosworX erg belangrijk.

Present Zorggroep Apeldoorn Apenheulbeursvloer apeldoorn 2014beursvloer apeldoorn 2014MVO apeldoorn 2014 PresentBingo Randerode Apeldoorn bosworx