Corona & ICT

07-04-2020

De Corona problematiek heeft verstrekkende gevolgen op wereldniveau.Op een veel kleiner en praktisch niveau heeft het ook gevolgen voor uw ICT faciliteiten en uw omgeving. Daarover willen wij u graag informeren.

Corona & Hardware

Omdat er wereldwijd diverse productielijnen niet of gelimiteerd operationeel zijn ontstaan er op het gebied van de ICT middelen grote tekorten. Wij merken dat de levertijden toenemen en prijzen stijgen. Het wordt steeds lastiger om ICT middelen voor u aan te schaffen. Indien u voornemens bent om op korte of middellange termijn hardware aan te schaffen, adviseren wij u om deze bestellingen zo snel mogelijk te plaatsen.

Corona & thuiswerken

Veel van de bosworX Cloud gebruikers werken nu veilig thuis. Of ze nu de bosworX private Cloud werkplek gebruiken of de Microsoft Cloud Desktop, alle documenten en applicaties zijn beschikbaar, thuis, op kantoor of in de speeltuin. Uw organisatie voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Het gebruik van Microsoft teams is enorm gegroeid afgelopen weken. Klanten zijn volop aan het vergaderen, documenten aan te delen, scherm overnemen, beeldbellen, chatten enzovoort. De afgelopen weken hebben we tientallen klanten aangesloten, een fantastische prestatie van onze medewerkers maar zeker ook complimenten voor de adoptie door uw medewerkers. Prachtig om zo met onze klanten te mogen samenwerken. Dank.
Indien uw organisatie ook behoefte heeft aan Microsoft Teams, kunt u dit aangeven bij uw accountmanager.

Corona & bosworX medewerkers bij u op locatie

Vanuit bosworX hebben wij respect en bewondering voor de wijze waarop de zorgmedewerkers wereldwijd hun plicht vervullen. Een immens zware taak. Er zijn meerdere beroepsgroepen zoals de supermarkt medewerkers, bezorgers etc. die zorgen dat onze maatschappij blijft draaien. Ook onze medewerkers moeten soms bij u op locatie komen om de continuïteit van uw ICT en bedrijfsproces te borgen. Ik vraag hierbij uw hulp en medewerking om de gezondheid en veiligheid van onze mensen bij u op locatie te bewaken. Minimaliseer het aantal personen in hun “werk” omgeving en bewaak de 1,5 meter.

bosworX | Gecertificeerd veilig

bosworX ict en corona

Deel op Social Media