CiviCRM

Het open source systeem CiviCRM helpt organisaties duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Het ondersteunt met name non-profit organisaties om hun doelstellingen te halen met fondsenwerving, evenementenbeheer, mailingbeheer, campagnes, relatiebeheer en meer.

Met één geïntegreerde oplossing. CiviCRM is een open source web-gebaseerde oplossing en kan geïnstalleerd worden in Drupal, Joomla of Wordpress. Meer informatie over CiviCRM is te vinden op de website http://www.civicrm.org.

CiviCRM en CiviCooP
CiviCooP is een coöperatie die organisaties helpt die CiviCRM gebruiken of voornemens zijn dat te doen. Wij kennen CiviCRM van voor tot achter en weten wat CiviCRM kan en of de software past bij een organisatie. Wij weten hoe CiviCRM is aan te passen om uw processen te ondersteunen, enerzijds door de inrichting van de software passend te maken, anderzijds door samen met een gebruiker een nieuwe functie te ontwikkelen of bestaande functionaliteit aan te passen. Wij zijn actieve deelnemers aan de CiviCRM community. Door het organiseren van bijeenkomsten in ons deel van de wereld zodat er een platform is waarop organisaties elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen en van elkaars ervaring kunnen profiteren. Maar ook door het helpen bij het oplossen van bugs in de software. Functionaliteit die wij ontwikkelen voor klanten, stellen wij beschikbaar aan de community. Daarnaast dragen wij bij aan de vertaling van de software naar het Nederlands.

Bosqom (onderdeel van bosworX) is lid van CiviCooP en vervult de rol van helpdesk.

Wilt u meer weten over CiviCooP? Neem een kijkje op www.civicoop.org of neem contact op met de helpdesk.

Deel op Social Media