Boon Accountants van Boon Accountants Belastingadviseurs

Jan van der Put, directeur BOON

Besparing, minder storingen en rust op de werkvloer

BEDRIJF

Boon Accountants Belastingadviseurs is een eigentijds en betrokken accountant- en belastingadvieskantoor, gevestigd in Apeldoorn. Voordat de samenwerking van beide kanten werd uitgevoerd, was bosworX zelf al een tijd klant bij Boon. “bosworX keek goed naar onze wensen en dacht mee op welke wijze de toekomst tegemoet te treden. Daarbij kregen wij het gevoel dat zij meer “out of the box” dachten dan anderen. Onze organisatie is te klein om een eigen systeembeheerder te hebben, vandaar dat naar een andere oplossing werd gezocht.” geeft Boon Accountants Belastingadviseurs aan.

CASUS

In juli 2008 volgde de eerste ‘ICT quick scan’. Alexander Bosgoed, directeur van bosworX, vertelt “De uitkomst van de scan gaf aan dat kwaliteit, continuïteit en veiligheid als uitgangspunten aangehouden moesten worden.
Hiervoor was een zekere optimalisatie in en van de huidige ICT omgeving van Boon hard nodig. Door het bosworX Cloud Concept (‘bCC’) te implementeren, zou Boon volledig volgens deze waarden kunnen werken.”

OPLOSSING

Het bosworX Cloud Concept zorgt voor standaardisatie, verbeterde structuur en optimale kwaliteit betreffende (het beheer van) ICT van en bij organisaties. Dit geldt voor zowel vaste, flexibele als mobiele (werk)plekken. De medewerkers van Boon Accountants Belastingadviseurs werken nu volledig en eenduidig via deze universele werkomgeving onafhankelijk van locatie, tijdstip en werkplek. Door het gebruik van Citrix zijn alle applicaties centraal in een geheel gecontroleerde omgevin geïnstalleerd waarmee het beheer, de kwaliteit en de continuïteit van de ICT omgeving op een hoger niveau zijn geborgd. En dit alles tegen vaste vooraf begrootbare tarieven.

OORDEEL

“Naast de financiële besparing heeft de oplossing tevens voor een betere beheersbaarheid gezorgd met minder storingen. Dit geeft vanzelfsprekend rust op de werkvloer. Ondanks dat bosworX over het algemeen niet fysiek aanwezig is, voelt het via de geboden oplossing alsof ze wel aanwezig zijn. bosworX is een organisatie die goed meedenkt en niet alleen met standaardoplossingen komt. Dit waarderen wij zeer.” aldus Boon Accountants Belastingadviseurs.

logo Boon, accountants, apeldoorn